dimecres, 3 d’octubre del 2012

QUÈ ÉS UN RSS?


Per començar us introduiré una eina força útil, aquesta és el Google Chrome, una eina de navegació força útil amb un munt de funcions, per a saber i poder dominar aquesta eina deixo un enllaç a la Eduteka que dirigeix a una Guia de Google Chrome on hi ha una breu explicació sobre tot allò que ofereix Chrome i les seves extensions. 

Una d'aquestes extensions rep el nom de Google Reader, aquesta extensió permet que, mitjançant la subscripció als RSS rebem tota aquella informació que sigui del nostre interès, es a dir, si per exemple fem una subscripció al diari "Elperiódico" mitjançant Google Reader ens arribarà informació destriada d'allò que ens interessa ja sigui esport, educació etc.

Però... què és un RSS?

RSS "Really Simple Syndication" és bàsicament una forma molt senzilla per rebre directament en el teu ordinador informació actualitzada sobre gran part de les pàgines web sense necessitat de visitar-les una a una i perdre un munt de temps que podries dedicar a altres feines. Aquesta informació serà informació seleccionada prèviament segons el teu criteri.

Com puc rebre aquesta informació i utilitzar els RSS?

Primerament, per rebre noticies RSS caldrà de manera necessària que la pàgina web en la que estàs interessat tingui disponible el sistema RSS. 

Un cop trobat el símbol RSS, podràs adquirir un conjunt d'informació seleccionada personalment segons els propis interessos (Esport, Cultura, Educació...)

Per a més informació:





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada